Події

Під час заготівлі дров у лісі жителя Житомирської області вкусила гадюка

8 June 2018, 09:14

В одному з лісів Житомирської області під час заготівлі дров гадюка вкусила чоловіка.

Про це 8 червня Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«7 червня до реанімаційного відділення Бердичівської районної лікарні з діагнозом: укус гадюки, госпіталізовано чоловіка, 1974 року народження, мешканця села Гардишівка Бердичівського району. Інцидент трапився у лісі, під час заготівлі дров. Наразі постраждалий ще перебуває в реанімації, стан його здоров'я стабілізувався. Тож якщо вас укусила гадюка, найкраще не гаяти часу та якомога швидше звернутися до найближчого лікувального закладу. До гадюки не варто наближатися, хоча б якою нікчемно маленькою вона вам не здавалася. А коли вже зашипіло десь зовсім близько, відкидайте її палицею подалі від себе. А ще, вирушаючи до лісу, взувайте чоботи або високі закриті черевики. Пам’ятайте: легше запобігти укусу, ніж лікувати його наслідки», - наголосив Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня 2018 року в Романівському районі Житомирської області зафіксували третій випадок укусу гадюки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гадюка ліс Мінчук Бердичівський район  
Матеріали по темі