Події

​На Крошні в Житомирі мікроавтобус «догнав» Lanos, приїжджала швидка

23 June 2018, 16:48

23 червня в районі вулиці Покровської в Житомирі зіштовхнулись мікроавтобус і легковик.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Пригода сталася близько 12 години на вулиці Покровській, перед пішоходним переходом недалеко від повороту на Гранітну. З машин повиходили чоловіки, на місце аварії викликали швидку», - розповіли сайту.

Виклик надійшов як про ДТП з потерпілими, однак учасники ДТП відмовилися від госпіталізації, і подію перекваліфікували як без потерпілих, - розповів у коментарі Житомир.info речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

«Дорожньо-транспортна пригода відбулася 23 червня об 11.50 за участю автомобілів Mercedes Sprinter на Daewoo Lanos. Поліцейські отримали повідомлення про ДТП з потерпілими, на місце події прибула швидка допомога, однак потерпілі відмовилися від госпіталізації, і подію було перекваліфіковано як ДТП без потерпілих. Як наслідок працівники патрульної поліції оформили адміністративний протокол на водія Mercedes, який не дотримався безпечної швидкості та дистанції і допустив зіткнення з автомобілем Lanos. В автівках, крім водіїв, були також пасажири», - розповів Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 22 червня 2018 на перехресті Велика Бердичівська-Довженка в Житомирі, де 20 червня Lanos збив дівчинку, ВАЗ збив семирічного хлопчика. Цього ж дня в Житомирі сталося ще кілька дорожньо-транспортних пригод, у тому числі з потерпілими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія поліція  
Матеріали по темі