Події

У Соколовському кар’єрі в Житомирі втопився чоловік

5 July 2018, 09:25

У кар’єрі в Житомирі втопився чоловік.

Про це повідомляє головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Чергова трагедія на воді сталася 3 липня у Житомирі. Внаслідок необережного поводження на воді в Соколовському кар’єрі втопився чоловік, 1975 року народження. Наступного дня потопельника з водоймища вилучили працівники Житомирської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та міської аварійної служби», - інформує Мінчук.

З початку року на Житомирщині у водоймах загинули вже 13 осіб.

«Аби уникнути травматизму, не можна стрибати у воду зі споруд, не пристосованих для цього, і в місцях, де невідомі глибина та стан дна. Не організовуйте ігри на воді, пов'язані із пірнанням та захопленням тих, хто купається. Купайтеся не більше 15 хвилин. Однією з головних небезпек, що призводить до трагічних ситуацій, є розпивання спиртних напоїв і купання у нетверезому стані. А ще, відпочиваючи біля води разом з дітьми, не залишайте їх без нагляду», - закликає Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 28 червня у селищі Хорошів Житомирської області рятувальники витягнули з водойми тіло чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кар’єр потопельник  
Матеріали по темі