Місто

На лавочці біля скульптури «Дівчина-весна» житомирянин отримав удар електрострумом

9 July 2018, 10:55

8 липня у сквері, що на початку вулиці Покровської (навпроти магазину «Радіодеталі»), житомирянин отримав удар електрострумом, сівши на лавочку, яка розташована біля кованої скульптури «Дівчина-весна».

Про це Житомир.info розповів читач, котрий постраждав від удару струмом.

«Вчора вночі присів на лавочку, яка з постаментом жінки навпроти радіодеталей і архітектури по Щорса (нині Покровська – ред.), ледве відірвався – так трусило струмом. Вирішили з друзями взяти тестер і лампочку на 230В і перевірити. Виявилося 205 вольт !!! Викликали з другого разу поліцію, з першого взагалі сказали, що ми неадекватні (але з другого приїхали і зафіксували, ми їм теж продемонстрували», - написав читач та надіслав редакції відео експерименту з лампочкою, а також фото травмованої руки.


У патрульній поліції Житомирської області Житомир.info підтвердили інформацію про виклик стосовно події.

«Повідомлення надійшло 8 липня о 00.40. Заявник розповів, що на вулиці Покровській його товариша, житомирянина 1977 року народження, вдарило струмом, який, на думку громадян, йшов від ліхтаря і проходив через лавочку. Патрульні прибули на місце події, забезпечили охорону та повідомили РЕМ. Чоловік, який постраждав, зазначив, що буде звертатися з письмовою заявою з цього приводу самостійно. Медичної допомоги не потребував», - поінформував речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

У коментарі Житомир.info начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун сказав, що про подію досі не чув, однак уточнятиме інформацію стосовно цього.

«Я не готовий зараз коментувати. Для мене це нова інформація, мені треба спочатку розібратись, потім я зможу прокоментувати. У мене сьогодні о 15 годині нарада з керівниками комунальних підприємств, я після цього буду знати більш точну інформацію», - сказав Марцун.

Як повідомляв Житомир.info, ковану скульптуру «Дівчина-весна» з лавочкою встановили на вулиці Покровській (тоді Щорса) 7 вересня 2012 року.

Відео та фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер лавочка електрострум скульптура «Дівчина-весна»  
Матеріали по темі