Місто

На День Житомира-2018 планують витратити 2 мільйони: аніматори, фотозони, парад оркестрів та концерт Lords of the Sound

17 July 2018, 16:28

На День міста цього року влада планує витратити 2 мільйони гривень. Саме така сума вказана у тендері, який 16 липня оголосило управління культури Житомирської міської ради.

День міста проходитиме 7-8 вересня, початок аукціону із закупівлі послуг «Заходи з нагоди відзначення 1134-річниці від дня заснування міста Житомира» запланований на 1 серпня.

Технічне завдання для проведення святкування займає 18 сторінок.

«Нас єднає місто, з яким пов’язані яскраві сторінки в житті та творчостівидатних особистостей в українській історії, науці та культурі. Для житомирян, які народилися, живуть, вчаться і працюють, сьогодні свято міста стало фундаментом реалізації власних ідей, мрій та втіленням проектів на різних нивах. 7-8 вересня 2018 року на честь 1134-ї річниці Дня народження Житомираподарунком для житомирян стане культурно-мистецьке свято «З Днем народження, Житомир!», Всеукраїнський фестиваль військових духових оркестрів «Ми єдині!» та щорічний загальноміський конкурс-рейтинг популярності та здобутків «Гордість міста», - так визначена мета проведення заходу.

Вручення нагород «Гордість міста» заплановане на 7 вересня і проходитиме в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги.

8 вересня з 11:00 до 21:00 триватимуть заходи до Дня міста на Михайлівській, яку прикрасять гірляндами з прапорців, повітряними кульками та серпантином. У технічному завданні – виступи циркових груп, ходулісти та аніматори в костюмах казкових героїв, шоу гігантських бульбашок, майстеркласи та фотозони.

На майдані Соборному з 18:00 буде парад військових оркестрів, а о 21:00 почнеться вже традиційна «Культурна версія»: цього року житомирянам планують показати двогодинний мюзикл від Lords of the Sound.


Нагадаємо, оркестр Lords of the Sound вже виступав у Житомирі на День міста в 2015 році.

Як повідомляв Житомир.info, 19 червня 2018 року мер Сергій Сухомлин своїм розпрорядженням затвердив склад організаційного комітету з підготовки та відзначення 1134-ї річниці від дня заснування міста Житомира. Минулого року День міста житомиряни святкували 7-10 вересня: у програмі було «Лебедине озеро» балетмейстера Раду Поклітару на майдані Корольова, фестиваль військових оркестрів, гала-концерт зірок української естради, другий Космічний напівмарафон і «Джазомир» на Замковій горі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста тендер  
Матеріали по темі