Культура

​У центрі Житомира знімають багатосерійний фільм «Кріпачка»

5 August 2018, 10:46

4 серпня біля будівлі Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера знімали фільм.

Про це у соцмережі повідомляють житомиряни.

«Це #Житомир і тут знімають фільми», - написав користувач Олександр Шевчук.

«Зйомки фільму телеканалом СТБ біля Житомирської обласної філармонії», - написав 4 серпня Дмитро Кропачов і додав коротке відео:


У коментарях під дописами житомиряни пишуть: це 48-серійний фільм «Кріпачка», в одній з головних ролей виступає Руслана Писанка.

На сайті телеканалу СТБ повідомляється: СТБ спільно з FILM.UA розпочали зйомки багатосерійної костюмованої драми «Кріпачка». Зйомки триватимуть більше року та пройдуть, зокрема, у Житомирській обласній філармонії.

«Зйомки будуть продовжуватись більше року та пройдуть у найбільш мальовничих куточках України: садибі Чечеля (с.Самчики, Хмельницька область), замку Вишневецьких (Тернопільська область), палацо-парковому ансамблі «Качанівка» (Чернігівська область), музеї ім. Пирогова у Вінниці, Житомирській обласній філармонії та ін.», - інформує СТБ.

У серіалі «Кріпачка» розповідається історія 18-річної Катерини. Вона гарна, розумна та за велінням своєї хрещеної мами вихована як шляхетна панянка, але для всього світу Катерина – лише чужа власність, кріпосна найбагатшого поміщика у Ніжині Червинського. У боротьбі за свою свободу та право бути щасливою їй доведеться пережити смерті найближчих людей, стати власністю жінки, яка її ненавидить та мріє вбити, вижити під час народного повстання, врятуватись від переслідувань маніяка в лякаючому світі київських борделів і знову та знову бігти від того, хто хоче отримати її більш за все на світі.

Зі слів креативного продюсера та автора ідеї Тали Пристаєцької, події відбуваються у 19 столітті, епоху неймовірного вбрання: об’ємних суконь, на які використовували кілометри тканини, рюшів, мережива, бантів…

«Такі історії – це завжди красиво, це завжди про кохання, шляхетність, про боротьбу піднесеного з низьким та негідним», – коментує Тала Пристаєцька.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2018 року в Житомирі знімали короткометражний фільм про барона де Шодуара.

Житомир.info

Фото з соцмережі (Олександр Шевчук, Валерій Скориков) та каналу СТБ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фільм зйомки Кріпачка  
Матеріали по темі