Влада

Убивство 20-річної житомирянки було помстою за «злиття» інформації бандитам, - Печененко

13 August 2018, 10:17

31-річний чоловік, який підозрюється у вбивстві 20-річної житомирянки Анни Голубенко, пішов на злочин з метою помсти.

Про це на брифінгу 13 серпня розповів начальник головного управління Національної поліції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

Зі слів керівника поліції, підозрюваний розповів, що ішов на злочин свідомо, бо хотів помститися дівчині за те, що вона «злила» інформацію викрадачам, які у червні цього року утримували його в гаражі та вимагали гроші та переписання майна.

«Раніше підозрюваний вже потрапляв у поле зору поліцейських як потерпілий у незаконному позбавленні волі. Так, 30 червня 2018 року цей чоловік повідомив до поліції про те, що троє невідомих упродовж кількох днів утримували його у гаражі та вимагали майно. Того ж дня бранцеві вдалося утекти та повідомити про ситуацію до поліції. 1 липня 2018 працівники кримінальної поліції затримали в Київській області двох осіб, підозрюваних у причетності до злочину. Нині обоє під вартою», - розповів Вячеслав Печененко.

Він також розповів, що підозрюваного у вбивстві затримали зі зброєю - гранатою і пістолетом, також він причетний до виготовлення наркотиків.

Убивство сталося 2 серпня між селами Садки та Іванівка, - уточнив начальник ГУНП.

«9 серпня працівники кримінальної поліції ГУНП в Житомирській області затримали підозрюваного у вбивстві. Попередньо встановлено, що 2 серпня в обідню пору 31-річний чоловік разом з дівчиною їхали в його автомобілі Renault Trafic з Житомира в напрямку м. Новограда-Волинського по автодорозі Київ-Чоп. Між селами Садки та Іванівка між ними сталася суперечка, в ході якої підозрюваний спричинив їй тілесні ушкодження, що стали причиною смерті. Згодом чоловік вивіз тіло в яр, де закидав сміттям», - розповів керівник поліції.

Підозрюваний визнає свою провину і нині перебуває під вартою.

Подробиці дивіться у сюжеті

Нагадаємо, зранку 10 серпня у прес-службі ГУНП у Житомирській області повідомили, що затримали підозрюваного у вбивстві студентки Анни Голубенко.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 2 серпня пішла з дому і не повернулася 20-річна Анна Голубенко. 8 серпня молоду житомирянку знайшли мертвою на околиці села Бондарці Житомирського району. На тілі вбитої лишились золоті прикраси, а поряд – дорогий телефон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство вбивця поліція  
Матеріали по темі