Події

На тілі вбитої 20-річної житомирянки лишились золоті прикраси, а поряд – дорогий телефон

9 August 2018, 17:51

Ось тут, у цій канаві під купою будівельного сміття поблизу дороги у селі Бондарці зайшли тіло молодої жінки, котру шукали ледь не усім Житомиром. 20-річна Анна Голубенко зникла 2 серпня, оголошення про її розшук житомиряни розміщали у соціальних мережах, а рідні через кілька днів самостійних пошуків звернулись до поліції. Першим тіло молодої дівчини побачив місцевий житель Микола. Чоловік розповідає: коли проходив повз канаву відчув специфічний запах.

«Збирав лісові горіхи і почув запах на копаній дорозі. Заглянув у канаву - людська рука. У мене не було мобільного телефону, я позвав, щоб подзвонити - вибігли люди, да, труп жінки. Виявили труп жінки. Одразу викликали поліцію. Смерділо ще 4 дні тому, коли їхали трактором - відчували запах. Але ніхто не приділив уваги», - розповідає місцевий житель Микола Литвиненко.


Чоловік припускає: мова не йде про пограбування, оскільки усі цінні речі залишились поруч із убитою.

«Якийсь браслет був на руці, зрозуміло, що жінка. Праворуч був мобільний телефон білий, ніби вона ще намагалася подзвонити, але запах був, то зрозуміло, що труп. Так гриби не збирають у такій сорочечці. Вона була одягнена дуже легенько. На пограбування не схоже, бо і ланцюжок золотий, і телефон - все залишилося», - каже Микола Литвиненко.

Попри те, що надворі полудень, у дворах на головній вулиці села порожньо. Лише на третьому обійсті нам вдається поспілкуватись із місцевою жителькою, яка погоджується говорити із журналістами.

«Мені здається, що її сюди уже привезли і везла така людина, яка знала, що тут така місцевість, що так глухо тут. Одягнена була: штани якісь були, топік, чорнява така. Показували фото, то така симпатична молода дівчина», - розповідає місцева жителька Наталія Кравчук.

Жінка додає: не може сказати, чи бачила когось підозрілого, бо до села часто заїжджають чужі люди, оскільки, у лісах навколо дуже багато грибних місць.

«Це була субота і неділя, тут грибників повно, то не звертаєш на це уваги. Поїхала машина, та й поїхала», - розповідає Наталя.

Вже розговорившись, місцеві кажуть: це далеко не перша історія, коли в село потрапляють молоді дівчата, які просять про допомогу.

«Зимою, я не пам’ятаю, якого місяця, хтось стукає до нас у вікно. Вискакує дочка надвір - стоїть дівчина вся в сльозах, плаче. Що таке? Мене якийсь дядько сюди привіз, як мені до Житомира добратися? Кажу, ви не доберетеся до Житомира, бо зараз ніч. Вона у нас переночувала, а вранці дочка йшла на роботу, разом її провела і посадила на автобус», - каже мати Наталії Валентина Кравчук.

У поліції поки не озвучують якихось конкретних версій, однак, кажуть: правоохоронці розслідують саме умисне вбивство і наразі чекають результатів експертиз.

«Мати дівчини звернулася до житомирського відділу поліції 6 серпня про те, що її дочка пішла з дому ще 2 серпня зранку, і не повернулася. Мати звернулася пізніше. І на даний момент ми можемо стверджувати, що на момент подання заяви дівчина вже була мертвою. На даний момент призначено цілу низку експертиз, ми чекаємо їх висновків. Досудове розслідування триває за ст. 115 це умисне вбивство ККУ. Поліція робить усе для того, щоб встановити осіб чи особу, причетну до загибелі цієї дівчини», - розповідає працівник прес-служби ГУНП в Житомирській області Наталія Тимчук.

Нагадаємо, 8 серпня житомирянку Анну Голубенко, яку розшукували рідні, знайшли мертвою на околиці села Бондарці.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 2 серпня пішла з дому і не повернулася 20-річна Анна Голубенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тимчук поліція Голубенко вбивство Бондарці  
Матеріали по темі