Влада

Послухати звіт директора КП «Житомирводоканал» прийшли кілька десятків людей, міськрада веде пряму трансляцію

29 August 2018, 16:19

В сесійній залі Житомирської міської ради 29 серпня о 16:00 початися звіт директора КП «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна про діяльність підприємства. Міськрада веде пряму трансляцію.

Послухати звіт прийшли кілька десятків людей: чиновники, депутати міськради та активісти, які на сесії міської ради вимагали звільнення директора водоканалу.

Нікітін хоче прозвітувати за два роки роботи підприємства, активістів запевнили, що звіт триватиме півгодини, а потім вони зможуть задати питання, втім, не всі можуть втриматися та не перебивати виступаючого. Резулювати ситуацію в залі намагається заступник мера з питань житлово-комунального господарства Сергій Кондратюк.


Основні моменти звіту дивіться у сюжеті

На позачерговій сесії міської ради 21 серпня група людей, які називають себе представниками громадськості, вимагала від депутатіввимагала від депутатів голосування за відставку директора водоканалу Андрія Нікітіна.

Як повідомляв Житомир.info, колективу КП «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна в якості нового керівника представили 7 червня 2016 року. 7 червня 2018 року контракт директору КП «Житомирводоканал» продовжили лише на два місяці, бо були зауваження, а 8 серпня мер Сергій Сухомлин розпорядився ще на 2 роки продовжити контракт з Нікітіним. Інтерв'ю з директором КП «Житомирводоканал» про проекти за гроші Світового банку, тарифи та екологію читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нікітін водоканал  
Матеріали по темі