Влада

​Активісти говорили про нефаховість директора «Житомирводоканалу», мер - про дохлу рибу

21 August 2018, 15:41

Невелика група людей, які називають себе представниками громадськості, вимагала від депутатів голосування за відставку директора водоканалу Андрія Нікітіна. За словами людей, які записались на виступ, нинішній керівник підприємства працює погано, і його потрібно звільнити.

«Громадськість обурена цією ситуацією. Ви хіба не бачите, що відбувається за два роки діяльності цієї людини Андрія Нікітіна? Ви, коли підписували договір, ви знали про низку кримінальних справ, відкритих на цю людину? За два роки він убив нашу річку. Прийшов і труїть наших старих і дідусів. Не кожен може піти в місто і купити собі чистої води. Це ваше обличчя, депутати, прийміть якесь рішення. Створюйте робочу групу, скасуйте його», - закликав Богдан Фещенко.


«Стільки проблем із водою, як з Нікітіним, місто не мало за все своє життя. Треба, щоб депутати негайно проголосували сьогодні про його відставку, щоб йому розірвали договір. А ми на вас подивимося», - сказав Ігор Малі.

«Це загроза життю. В нього дійсно нема спеціальної освіти. Він не спеціаліст. Якщо на вас, Сергій Іванович, давлять якісь м*удаки із Києва, то ми вас захистимо. Але треба терміново його звільняти», - вважає Олександр Коцюбко.

Натомість міський голова під час сесії запевнив, що говорити про якісь кадрові перестановки можна лише після звіту керівника підприємства.

«Ваші проблеми вирішувати я не буду. Це ваша проблема, я знаю, про що я говорю. Якщо треба, то я потім журналістам більш розгорнуто розповім, яким чином ряд акцій проходив. Коли на базарі скуповувалася дохла риба. Якщо вам цікаво, то Нікітін виходить зі звітом, що зроблено і які плани, депутати присутні. І тільки після цього буде прийматися рішення. Усе», - сказав Житомирський міський голова.

Після сесії у коментарі журналістам мер Житомира підтвердив: за його інформацією громадські активісти дійсно скуповували на житомирських ринках мертву рибу. Однак міський голова не уточнив, хто саме з активістів це робив.

«До водоканалу дуже багато уваги прикуто Перш за все, це пов’язано із тим, що пішла реалізація проекту Світового банку. Щодо цієї теми постійно висловлюються громадські організації. Є з них частина, які дійсно вболівають, але мені також давали інформацію, що люди скуповували на Житньому базарі мертву, дохлу рибу. І такий факт має місце», -розповів мер Житомира.

Звіт керівника комунального підприємства планують заслухати на наступному тижні.

­­Нагадаємо, на сесії група активістів вимагала відставки директора водоканалу, бо «Житомиром мають керувати житомиряни».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал сесія міськрада  
Матеріали по темі