Культура

Другий Music Camp International завершився гала-концертом у житомирському драмтеатрі

1 September 2018, 18:22

Грандіозним гала-концертом завершився 1 вересня проект Music Camp International у Житомирі. Діти, які вперше взялися за музичні інструменти, упродовж п’яти днів вчилися виконувати класичну мелодію та опановували хоровий спів.

Зі сцени Житомирського муздрамтеатру ім. Кочерги у супроводі симфонічного оркестру учасники проекту виконали кілька пісень Навиконання кожної композиції зал реагував бурхливими оплесками.


Учасників концерту привітала дружина президента України Марина Порошенко, яка вранці цього дня разом з віце-прем’єр-міністром Геннадієм Зубко була на урочистостях з нагоди відкриття оновленої гімназії №3 у Житомирі.

«Я неймовірно щаслива, що сьогодні тут в Житомирі разом із вами присутня на гала-концерті музично-освітнього проекту Music Camp International. Це унікальна можливість дітям, які не мають музичної освіти, за декілька днів навчитись співати і грати на різних інструментах. Дуже важливо, що така чудова традиція стала для нас звичною, вона повторюється із року в рік. І вже понад 15 тисяч дітей з різних куточків України взяли участь в проекті. А це означає, що з’явилась унікальна можливість: відкрити безліч нових юних талантів. І я вдячна всім, хто долучився до цього проекту», - сказала Марина Порошенко.

Нагадаємо, цьогоріч для участі у Music Camp, який вдруге проходить у Житомирі, зареєструвалися 160 дітей, які 5 днів вчилися співати та грати на музичних інструментах. Серед учасників музичного табору – 38 дітей з інвалідністю, з якими працювали вчителі, що пройшли навчання у Києві.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня 2017 року грандіозним гала-концертом в драмтеатрі завершився проект Music Camp International у Житомирі, в якому брали участь 200 дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: концерт діти Music Camp Марина Порошенко 
Матеріали по темі