Місто

Марині Порошенко показали, як виглядає Нова українська школа – житомирська гімназія №3

1 September 2018, 15:33

Цьогоріч перший дзвоник пролунав для 127 першокласників житомирської гімназії №3. 1 вересня привітати із початком нового навчального року учнів закладу приїхала дружина президента України Марина Порошенко. Разом із Першою леді до Житомира також прибули віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко та заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

Після урочистостей, лінійки, віршів та танців гості оглянули новий корпус гімназії. Будували його з 2016 року і завершили будівництво у 2018-му, напередодні навчального року. Загалом будівництво чотириповерхової будівлі, нове обладнання та впорядкування території коштували 101,6 мільйонів гривень.

«Ми сьогодні побачили такий навчальний простір, таку сучасну українську школу, якою вона має бути. Тут враховане майже все необхідне для того, щоб діти отримали якісні знання і в майбутньому могли реалізувати себе у дорослому житті. Дуже хотілось би побажати, щоб дійсно, як ми сьогодні вже говорили і з працівниками школи, і з батьками, щоб не втрачати зв’язок, щоб у нас була дискусія та діалог. Щоб в майбутньому можна було покращувати шкільний простірза практичними побажаннями батьків та освітян. Щоб наші діти відчували, що вони – майбутнє України» - переконана дружина президента Марина Порошенко.

«Ми хочемо щоб муніципальний заклад був на рівні найкращих приватних закладів, починаючи від бренду, починаючи від дизайну, якості середовища. І саме головне – вчителі, які також змінюють підходи, відношення і найголовніше – можливості робити наших дітей краще», - сказав віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня 2017 року дружина президента Марина Порошенко приїхала до Житомира на свято Першого дзвоника в школу №28, де разом з віце-прем’єр-міністром Геннадієм Зубком, керівництвом міста та області оглянула новостворену медіатеку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День знань школа 1 вересня Марина Порошенко Зубко  
Матеріали по темі