Події

У Житомирі 15-річний хлопець стрибнув з пішохідного мосту в парку

10 September 2018, 11:47

Перший тиждень вересня для поліції Житомирської області був сповнений багатьох подій.

Про це 10 вересня на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«У ході заходів з протидії незаконному обігу зброї та вибухівки поліцейські виявили 14 фактів таких кримінальних правопорушень. Було проведено 5 санкціонованих обшуків, під час яких в оселях жителів Житомира, Лугинського, Олевського, Радомишльського та Черняхівського районів поліцейські вилучили обріз рушниці, дві гранати із запалами та півтори сотні набоїв різного калібру. Минулого тижня серед 30 повідомлень про безвісне зникнення людей чотири стосувались дітей. Неповнолітні пішли з дому через непорозуміння з дорослими у Бердичеві, Черняхівському та Попільнянському районах області. На щастя, усі вони, живі та здорові, знайдені та повернуті батькам», - пише головний поліцейський області.

«На жаль, так буває далеко не завжди. Близько півночі 9 вересня до поліції звернулась житомирянка про безвісне зникнення 15-річного сина, який також після конфлікту пішов з дому о 19.30 і не повернувся. Зараз уже відомо, що хлопець близько 22.00 (тобто ще до звернення матері у поліцію) вчинив самогубство, стрибнувши з пішохідного мосту у парку. Ще одна подія 9 вересня – вбивство співмешканцем 37-річної жінки та самогубство. 63-річний житель с. Смолівки Коростишівського району на грунті сімейних непорозумінь та конфліктів спочатку позбавив життя співмешканку, а потім наклав руки й на себе. Розпочато кримінальне провадження», - інформує Вячеслав Печененко.

Упродовж 8-9 вересня на території області відбулось понад трьох десятків масових заходів за участі більше 20 тисяч жителів та гостей регіону. Найбільш чисельні акції пройшли у Житомирі, Коростені, Бердичеві, Новоград-Волинському та Чуднові. Правопорядок та безпеку забезпечували майже 300 поліцейських. Грубих порушень не зафіксовано.

«Загалом за тиждень на автошляхах області зареєстровано 132 дорожньо-транспортні пригоди, 24 з них із потерпілими. У результаті ДТП дві людини загинули та 26 отримали травми різного ступеня тяжкості. Водночас лише поліцейськими груп швидкого реагування територіальних підрозділів за тиждень припинено майже 764 порушень Правил дорожнього руху, з них 37 – це керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння», - зазначив начальник ГУНП у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 28 серпня 2018 року в парку ім. Гагаріна житомирські поліцейські зняли з перил дівчину, яка ледь не впала з підвісного мосту, рятуючи власне майно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція самогубство міст  
Матеріали по темі