Влада

Нових автобусів у Житомирі поки не буде – мер не підписав рішення про договір фінансового лізингу

11 September 2018, 10:10

Депутати повторно голосували за договір лізингу для закупівлі автобусів, бо мер Житомира не підписав ухвалене рішення, бо запропонована комплектація не відповідала обіцяному.

Питання «Про затвердження договору фінансового лізингу» розглядали на позачерговій сесії 11 вересня.

«Нам треба по регламенту проголосувати знову за це рішення, тому що після попередньої сесії мер скористався своїм правом і його не підписав. Ви всі отримали лист від мера з роз’ясненням, що було виявлено розбіжності – змінено технічні характеристики автобусів. Тому нам треба повторно проголосувати. Прохання міського голови не підтримувати це рішення», - сказала Наталія Чиж.

Під час голосування «за» були лише двоє депутатів: голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк і член цієї фракції Іван Мартинчук.

Подробиці дивіться у сюжеті

Нагадаємо, на позачерговій сесії міської ради 21 серпня депутати надали КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» дозвіл на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу.


Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2018 року депутати Житомирської міської ради із другої спроби затвердили договір фінансового лізингу для закупівлі комунальних автобусів для Житомирського трамвайно-тролейбусного управління. 7 червня 14 нових комунальних автобусів з 17, які взяли в лізинг, почали працювати на міському маршруті №53-А.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада сесія лізинг ТТУ автобус  
Матеріали по темі