Місто

На Корбутівці у Житомирі встановлюють павільйон під соціальний ринок

18 September 2018, 09:42

У Житомирі на Корбутівці, навпроти водоканалу, робітники встановлюють павільйон під соціальний ринок.

Про це зранку 18 вересня на своїй сторінці у Facebook написала депутат Житомирської міської ради Людмила Кропивницька.

«Друзі! Нарешті дочекалися! Павільйон під соціальний ринок на Корбутівці майже готовий! Скільки часу та зусиль було витрачено на його створення. Але воно того варте. Тепер виробники власної сільськогосподарської продукції мають зручне місце для реалізації товару, чесно можуть заробити, а житомиряни мають можливість купувати свіжі та екологічно чисті продукти не з асфальту, а цивілізовано. Виробникам бажаємо гарної торгівлі, а житомирян запрошуємо приходити за смаколиками на соціальний ринок на Корбутівці! Ми раді, що нарешті з'явився такий соціальний майданчик», - написала Людмила Кропивницька.

Нагадаємо, проект рішення виконкому «Про організацію торговельного майданчика по вулиці Чуднівській, 133» опублікували на сайті міськради 12 квітня. 18 квітня 2018 року члени виконавчого комітету підтримали проект рішення за створення на Корбутівці нового ринку.

Як повідомляв Житомир.info, на виконкомі у вересні 2017 року депутат міськради Людмила Кропивницька піднімала питання соціального ринку на Корбутівці, щоправда, тоді називалася інша адреса – вул. Чуднівська, 105. Мер міста Сергій Сухомлин виступив проти «чергового базару» в місті і зазначив, що хотів би зробити виїзну торгівлю, як у Європі: гарненькі фургончики, біотуалети, урни для сміття та прибирання торговельних місць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Корбутівка ринок  
Матеріали по темі