Влада

​Влада Житомира хоче створити на Корбутівці майданчик для торгівлі сільгосппродукцією

12 April 2018, 17:21

На вулиці Чуднівській у Житомирі може з’явитись майданчик для торгівлі продукцією сільськогосподарського виробництва.

Проект рішення виконкому «Про організацію торговельного майданчика по вулиці Чуднівській, 133» 12 квітня опублікували на сайті Житомирської міськради.

Міні-ринок хочуть створити «з метою задоволення потреби мешканців міста продукцією сільськогосподарського та власного виробництва» недалеко від міського водоканалу на Корбутівці, з іншого боку вулиці.

У зв’язку з цим виконком збирається доручити комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою м. Житомира» забезпечити організацію торговельного майданчика для торгівлі продукцією за вищевказаною адресою, дотримання громадського порядку, правил благоустрою й тиші.

Нагадаємо, на виконкомі у вересні 2017 року депутат міськради Людмила Кропивницька піднімала питання соціального ринку на Корбутівці, щоправда, тоді називалася інша адреса – вул. Чуднівська, 105. Мер міста Сергій Сухомлин виступив проти «чергового базару» в місті і зазначив, що хотів би зробити виїзну торгівлю, як у Європі: гарненькі фургончики, біотуалети, урни для сміття та прибирання торговельних місць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: торгівля ринок Корбутівка  
Матеріали по темі