Влада

У Житомирській області СБУ знову три дні проводитиме антитерористичні навчання, місцевих жителів просять зберігати спокій

25 September 2018, 10:09

У період 26-28 вересня 2018 року координаційна група Антитерористичного центру при Управління Служби безпеки України в Житомирській області проведе планові антитерористичні навчання.

Про це 25 вересня інформує прес-група УСБУ в Житомирській області.

«Масштабні тренування відбудуться в Житомирі та області в умовах, максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки. У навчаннях візьмуть участь регіональні підрозділи СБ України, Нацполіції, Національної гвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування. Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, у тому числі обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо. Служба безпеки просить жителів та гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців. Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства», - йдеться у повідомленні.

«Крім того, просимо громадян у випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номерами «гарячої лінії» УСБУ в Житомирській області (0412) 47-21-52, (096) 563-02-07) або телефонувати на спецлінію Національної поліції 102», - поінформували у прес-групі СБУ.

Як повідомляв Житомир.info, з 23 по 25 травня у Житомирській області СБУ вже проводила подібні антитерористичні навчання.

Удень 23 травня на Великій Бердичівській у Житомирі перекривали дорогу через нічийний багажник від скутера. Опівдні 24 травня з будівлі Житомирської міської ради на вулиці Михайлівській евакуювали працівників через повідомлення про замінування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: СБУ антитерористичні навчання  
Матеріали по темі