Місто

На Великій Бердичівській у Житомирі поліцейські перекрили дорогу через невідомий предмет

23 May 2018, 12:13

У Житомирі по вулиці Великій Бердичівській,19 поліцейські перекрили дорогу через виявлений невідомий предмет, на місці події також знаходяться вибухотехніки.

Про це Житомир.info розповіли читачі. Журналісту сайту на місці події повідомили, що на лінію «102» поступив телефонний дзвінок про те, що невідома особа залишила багажник від скутера. Вибухотехніки перевірили предмет, нічого небезпечного там не знайшли.


У прес-службі патрульної поліції інформацію про виклик Житомир.info підтвердили, та сказали, що такі дзвінки можуть бути пов’язані з навчаннями, які мало проводити СБУ.

Керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко у коментарі Житомир.info розповіла, що поліція вже отримала три виклики про виявлення невідомого предмета.

«Наразі можу сказати, що ми маємо три повідомлення про виявлений невідомий предмет: два в Житомирі та один у Бердичеві», - сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня управління СБУ в Житомирській області попереджало місцевих жителів про те, що 23-25 травня на території Житомира та області відбудуться планові антитерористичні навчання. Управління закликало мешканців і гостей Житомирщини зберігати спокій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ващенко поліція невідомий предмет  
Матеріали по темі