Події

У Житомирі в одному з будинків біля ліфту виявили залишене немовля

9 October 2018, 09:11

У Житомирі надвечір 8 жовтня з вікна багатоповерхівки вистрибнув 17-річний хлопець, а в одному з будинків міста виявили залишене немовля.

Про це на своїй сторінці у Facebook 9 жовтня написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Минула доба, точніше вечір, приніс відразу три події негативного характеру, пов'язані з дітьми. У м. Житомирі у під'їзді будинку, поблизу ліфту на 6 поверсі, було знайдене залишене немовля - дівчинка, кілька днів від народження. Дитинку терміново доставили до лікарні, а ми у рамках розпочатого кримінального провадження з'ясовуємо особу матері. Вкотре повторюю: безпека дітей - це відповідальність дорослих, у першу чергу, батьків. І саме непорозуміння і проблеми у сім'ях призводять до подібних подій, з наслідками яких уже розбирається поліція», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2018 року 62-річний житель села Бежова Черняхівського району поінформував правоохоронцям про те, що під час чищення колодязя у занедбаному домоволодінні на околиці села витягнув пакети для сміття, в одному з яких виявилось тіло немовляти. Особу жінки поліцейські встановили у ході проведення низки слідчо-розшукових заходів

Житомир.info.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція дитина  
Матеріали по темі