Суспільство

Напередодні Дня захисника у Новограді-Волинському бійці 30-ї бригади показали техніку, яка застосовується на сході України

12 October 2018, 10:43

У Новограді-Волинському напередодні Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці бійці 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького вирішили показати, чим б'ють ворога на східних рубежах країни.

Про це 11 жовтня інформує 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького на своїй сторінці у Facebook.

«Біля військової техніки ажіотаж: покрутити ручки, понатискати кнопки, посмикати важелі й приціли — військові дозволяють робити все. БМП, танк і САУ густо обліплені дитячим "десантом". Стволи спареної зенітної установки ЗУ-23-2 постійно в русі. "Завзяті молоді бійці" швидко розібралися із тонкощами управління засобом протиповітряної оборони і нещадно "нищать" умовного противника, крутячи на 360 градусів спареними стволами ЗеУшкі. "Повоювавши" на бойовій техніці, можна і підкріпитись. Для цього військові з групи матеріально-технічного забезпечення приготували смачної гречаної каші та солодкого чаю. "Накормили приблизно до трьох сотень чоловік, - каже повар, - але бажаючих посмакувати військовою кашею не зменшувалось"», - інформують у 30-й бригаді.

Як повідомляв Житомир.info, 3 жовтня Житомирський міськвиконком затвердив план заходів з нагоди відзначення Дня Захисника України, Дня Українського козацтва та Свята Покрови і дозволив на Покрову проводити ярмарок з пивом та вином. А Покровське весілля із житомирської Замкової гори «переноситься» на Михайлівську: одружуватимуться дві пари.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 30 бригада техніка військові  
Матеріали по темі