Місто

Покровське весілля із житомирської Замкової гори «переносять» на Михайлівську: одружуватимуться дві пари

5 October 2018, 10:14

У Житомирі 14 жовтня на Покрову цьогоріч одружуватимуться дві пари: молодята та більш доросліша пара.

Про це 5 жовтня у коментарі Житомир.info розповіла провідний спеціаліст управління культури Житомирської міської ради Світлана Невмержицька.

«Плануємо на Покрову проводити два весілля: одне так як ми робимо вже два роки поспіль - в етнічному стилі, і у нас ще є більш доросла пара, жіночці 42 роки, а чоловіку 54 роки. Вони будуть одружуватися в сучасному стилі. Ці два весілля ми будемо проводити трішки в різних традиціях. Для чого ми це робимо? Аби показати людям, що живемо сучасністю і шануємо минуле. У цьому році ми все дійство переносимо із Замкової гори на Михайлівську. Буде багато сюрпризів та цікавостей. Дійство розпочнеться о 14:00», - розповіла Світлана Невмержицька.

Нагадаємо, 3 жовтня Житомирський міськвиконком затвердив план заходів з нагоди відзначення Дня Захисника України, Дня Українського козацтва та Свята Покрови та дозволив на Покрову проводити ярмарок з пивом та вином.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці вересня 2018 року управління культури поінформувало про те, що шукає молодят, які бажають пишно відсвяткувати весілля в день Покрови Пречистої Богородиці, а також пар, які відзначають «срібне» та «золоте» весілля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Невмержицька Покрова весілля  
Матеріали по темі