Влада

Житомирська міська рада оголосила конкурс на посаду третього заступника директора департаменту освіти

17 October 2018, 10:26

Виконком Житомирської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади третього заступника директора департаменту освіти з питань фінансово-господарської діяльності

Відповідне повідомлення опубліковане на сайті міської ради.

«Повна вища освіта відповідного професійного спрямування (педагогічна економічного напрямку, фінансово – економічна або юридична) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років, або стаж роботи за фахом на керівних посадах в установах, закладах освіти, системі управління освітою не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером», - такі вимоги до претендентів на посаду.

Оголошення про вакансію надруковано в газеті «Житомирщина», документи від кандидатів приймаються з 9 жовтня 2018 року по 7 листопада 2018 року.

Начальник відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради Наталія Хабарова 17 жовтня у коментарі Житомир.info уточнила, що це нова посада в департаменті освіти.

Станом на 17 жовтня 2018 року у директора департаменту освіти Житомирської міської ради Валентина Арендарчука – два заступника: Світлана Ковтуненко та Раїса Кошевич

5bc6e431d1843_original.jpg

Нагадаємо, за словами Сергія Сухомлина, житомирську освіту очікує оновлення кадрів, а з директорами шкіл будуть укладати контракти, хоча це й не зовсім законно.

Як повідомляв Житомир.info, рішення «Про реорганізацію процесу здійснення повноважень у сфері освіти, зміну структури і перейменування управління освіти Житомирської міської ради» міська рада ухвалила 26 червня 2018 року. За словами мера, станом на 28 серпня процес реорганізації управління освіти в департамент ще не завершився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освіта кандидат міська рада  
Матеріали по темі