Влада

Виконком Житомирської міської ради збереться на позачергове засідання, щоб розглянути три питання

8 December 2018, 13:00

У понеділок, 10 грудня, відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради. Розпочнеться воно о 10.00 год.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

У порядку денному – лише три питання:

  1. Про погодження внесення змін та доповнень до Комплексної цільової Програми розвитку житлового господарства «Ефективне та надійне житлове господарство – мешканцям міста на 2018-2020 роки».
  2. Про схвалення проекту бюджету Житомирської міської обיִєднаної територіальної громади на 2019 рік та на 2020 і 2021 роки.
  3. Про утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Житомирської міської ради щодо розгляду справ про адміністративні правопорушення стосовно осіб, місце проживання яких село Вереси.

Нагадаємо, 7 грудня 2018 року відбулася позачергова сесії Житомирської міської ради, яка тривала 1,5 години. На засіданні планували розглянути п’ять питань, але під час формування порядку денного на розгляд внести ще чотири питання.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради, на якому, зокрема, бурхливо обговорювали проект рішення щодо встановлення нічного режиму роботи кафе «Варенична» та «Sous», що розташовані на пішохідній Михайлівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком засідання  
Матеріали по темі