Влада

НАЗК перевірить декларації секретаря Житомирської міської ради Наталії Чиж

11 December 2018, 10:33

Національне агентство з питань запобігання корупції 7 грудня під час засідання прийняло рішення про результати здійснення повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які були подані 15-ма суб’єктами декларування, серед яких депутати та судді. Також були прийняті рішення про початки та продовження повних перевірок.

Про це повідомляє сайт НАЗК.

«Під час засідання також були прийняті рішення про початки перевірок декларацій, поданих Кудрявцевим Олексієм Віталійовичем, Головою Державної архітектурно-будівельної інспекції України, за 2015 рік (виправлена), 2016 та 2017 роки, а також Чиж Наталією Михайлівною, секретарем Житомирської міської ради, за 2015, 2016 та 2017 роки», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж за 2017 рік отримала 235 тис. 212 грн зарплати та задекларувала 100 тис. грн готівки.

Як повідомляв Житомир.info, в серпні 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин отримав припис Нацагентства України з питань запобігання корупції, бо керівник комунального підприємства забув вказати в декларації свою причетність до фірми,

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: НАЗК декларація Чиж  
Матеріали по темі