Влада

Леонід Мініч офіційно став директором департаменту фінансів Житомирської ОДА

10 January 2019, 17:02

Департамент фінансів Житомирської обласної державної адміністрації відтепер має керівника – Леоніда Мініча.

Про це 10 січня повідомила прес-служба Житомирської ОДА.

Відповідне розпорядження про кадрове призначення 8 січня 2019 року підписав голова ОДА Ігор Гундич.

«Призначити Мініча Леоніда Григоровича на посаду директора департаменту фінансів Житомирської обласної державної адміністрації, як переможця конкурсу, з посадовим окладом згідно з штатним розписом з 8 січня 2019 року», – йдеться у документі.

Довідка ОДА:

Леонід Мініч народився 25 травня 1959 року у с. Листвин Овруцького району. У 1992 році здобув вищу освіту у Житомирському сільськогосподарському інституті за спеціальністю «Економіка і організація сільського господарства».

Трудову кар’єру розпочав у 1978 році у Пулинському районі: працював старшим інженером машинолічильної станції, старшим економістом в управлінні сільського господарства, старшим податковим інспектором. Працював заступником начальника управління Державного казначейства у Житомирській області та заступником директора департаменту фінансів Житомирської ОДА.

Нагадаємо, 14 грудня 2018 конкурсна комісія обрала Леоніда Мініча претендентом на посаду директора департаменту фінансів. Інший кандидат - співробітниця Державної екологічної інспекції в Житомирській області Тетяна Буханевич - мала 10 днів на оскарження цього рішення, але не оскаржила його.

Як повідомляв Житомир.info, 7 серпня 2017 року Ігор Гундич підписав розпорядження про звільнення директорки департаменту фінансів Житомирської ОДА Ганни Ємченко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Мініч конкурс департамент фінансів  
Матеріали по темі