Влада

Мер Житомира розпорядився видати стипендії 63 старшокласникам

22 January 2019, 13:41

63 учні-переможці міського етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАН України отримають стипендії від мера Житомира Сергія Сухомлина.

Про це йдеться у розпорядженні Житомирського міського голови «Про виплату стипендій учням та вихованцям загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста» від 21 січня 2019 року, опублікованому на сайті мерії.

«З метою матеріального заохочення обдарованих дітей… департаменту освіти міської ради здійснити виплату стипендій міського голови 63 учням-переможцям міського етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України загальноосвітніх навчальних закладів м. Житомира на загальну суму 13 750 грн», - йдеться у розпорядженні, до якого додається список учнів, яким надається стипендія.

Нагадаємо, 20 вихованців хореографічної школи «Сонечко» отримали в 2018 році стипендії від мера Житомира: по 3 тис. грн на кожного.

Як повідомляв Житомир.info, в минулому 2018 році стипендії від мера Житомира Сергія Сухомлина на загальну суму 14 тис. 650 грн отримав 71 переможець міського етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАН України.

Ще 25 школярів - призерів всеукраїнських олімпіад, міжнародних конкурсів, турнірів та фестивалів отримали стипендії мера на загальну суму – 37,5 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стипендія ЗОШ МАН учень школяр  
Матеріали по темі