Політика

Нові депутати Житомирської міської ради обрали собі наглядові ради комунальних підприємств

24 January 2019, 13:53

У зв’язку зі змінами в складі депутатського корпусу та постійних комісій, до складу наглядових рад комунальних підприємств Житомирської міської ради збираються внести зміни.

Відповідний проект рішення міської ради оприлюднений 24 січня.

У додатках до проекту – оновлені наглядові ради 12 комунальних підприємств: депутат Владислав Пучич (фракція Блоку Петра Порошенка) став членом наглядових рад КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» та КП «Регулювання орендних відносин», Віталій Кирилюк (фракція Об’єднання «Самопоміч») – КП «Житомиртеплокомуненерго», КП «Житомирводоканал» та КП «Регулювання орендних відносин».

До речі, у складі наглядової ради ТТУ продовжує перебувати депутат Максим Манухін (фракція Радикальної партії Олега Ляшка), який зараз працює заступником керівника цього підприємства.

Як повідомляв Житомир.info, 25 жовтня 2018 року члени міської виборчої комісії одноголосно підтримали постанову про обрання депутатом Житомирської міськради від Блоку Петра Порошенка активіста Владислава Пучича, який став депутатом після смерті Володимира Башека. На сесії міської ради 18 грудня голова Житомирської міської виборчої комісії Тамара Яремчук оголосила постанову про визнання Віталія Кирилюка обраним депутатом від партії «Об’єднання «Самопоміч» замість Володимира Карпенка, який написав заяву про складання свої повноважень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада наглядова рада КП  
Матеріали по темі