Місто

​Карантину в школах і дитсадках Житомира поки не буде, - Сухомлин

24 January 2019, 18:04

Влада Житомира поки не збирається запроваджувати карантин у школах та дитячих садочках міста.

Про це на своїй сторінці у фейсбук 24 січня о 18.00 написав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Карантину у школах і дитячих садочках Житомира поки не буде. Станом на вчора 11,4% учнів і 6,6% вихованців ДНЗ не відвідують заняття, бо хворіють на грип та ГРВІ. Згідно з наказом МОЗ рішення про призупинення навчально-виховного процесу приймається за відсутності 20% від загальної кількості дітей», - написав Сергій Сухомлин у соцмережі.

Також він прокоментував ситуацію, щодо електронної петиції з проханням запровадити карантину у Житомирі.

«Хочу відзначити, що електронна петиція про запровадження карантину в Житомирі набрала необхідну кількість голосів усього за 6 годин. За моєю інформацією, зареєстрували її учні ліцею при ЖДТУ. Насправді дуже круто, що школярі оперативно скоординувались і вирішили використати петиції, як інструмент електронної демократії. Гарна спроба. Очікую такої ж ініціативності молодих житомирян у корисних для міста ідеях та проектах», - написав мер Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 20 січня 2019 року була зареєстрована електронна петиція про введення карантину в навчальних закладах Житомира, яка за шість годин набрала необхідну для розгляду кількість голосів. 22 січня ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» інформував, що по області показник захворюваності на грип та ГРВІ на 19% перевищує епідемічний поріг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин школа Сухомлин грип  
Матеріали по темі