Економіка

Управління ЖКГ Малинської міськради переплатило майже 200 тис. грн підрядникам за роботу, – аудитори

5 February 2019, 11:51

Житомирські аудитори виявили порушення в управлінні житлово-комунального господарства Малинської міської ради на суму понад 388 тис. грн.

Про це 5 лютого інформує прес-служба управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«За результатами проведеної ревізії фінансово-господарської діяльності в управлінні житлово-комунального господарства Малинської міської ради (далі - УЖКГ Малинської міської ради) фахівці управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області виявили порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму понад 388 тис. грн. Зокрема, аудитори встановили факти зайвої витрати бюджетних коштів майже на 198 тис. грн на оплату підрядним організаціям завищених обсягів та вартості виконаних робіт та послуг», - йдеться у повідомленні.

За інформацією аудиторів, ще понад 190 тис. грн зайво виділено УЖКГ Малинської міської ради на погашення обсягу заборгованості з різниці в тарифах на послуги з водопостачання та водовідведення, чим завдано матеріальної шкоди міському бюджету на зазначену суму.

«Ужитими заходами наразі забезпечено усунення виявлених порушень на загальну суму майже 198 тис. грн. За недотримання законодавства з фінансових питань на 3-х посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. Керівництву надіслано вимоги щодо повного усунення виявлених порушень», - поінформували у прес-службі управління.

Як повідомляв Житомир.info, за три роки житомирські аудитори виявили порушень в Овруцькій міській раді на суму майже 645 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКГ Малинська міськрада аудитори витрати кошти  
Матеріали по темі