Події

Подробиці затримання жителя Малина, який продавав боєприпаси та вибухівку

9 February 2019, 10:10

8 лютого поліцейські затримали відразу після вчинення злочину 36-річного жителя м. Малина. Чоловік продав за півтори тисячі гривень тротилову шашку, електродетонатор та патрони.

Про це 9 лютого на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«У ході негласних слідчих дій було встановлено, що він зібрав довкола себе ще кількох місцевих жителів, які скуповували вивезені зі сходу держави боєприпаси, вибухівку та зброю. А згодом їх перепродавали, підшукуючи зацікавлених у такому товарі осіб. Загалом маємо підстави стверджувати про, щонайменше, 4 членів угрупування.Цього ж дня правоохоронці провели 8 санкціонованих обшуків, у тому числі за їх місцями проживання. У результаті вилучено беззаперечні докази протиправної діяльності – зброю, 12 тротилових шашок, детонатори, боєприпаси, значні суми готівки та інше. Спецоперація з викриття торгівців зброєю проводилась слідчими Головного управління Нацполіції спільно з працівниками УСБУ та під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 8 лютого 2019 року правоохоронці у Малині затримали чоловіка під час збуту боєприпасів, вибухових речовин та пристроїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко Малин поліція вибухівка боєприпаси  
Матеріали по темі