Події

За добу в селі Житомирської області та двох містах рятувальники гасили загорання автомобілів

10 February 2019, 12:06

Протягом доби з 9 на 10 лютого на території Житомирської області виникло 10 пожеж. Рятувальники гасили загорання автомобілів двох містах та селі Житомирської області.

Про це 10 лютого інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«В містах Новоград-Волинський, Малин та селі Покришів Брусилівського району горіли автомобілів. У двох випадках пожежу ліквідовано до прибуття вогнеборців. Також виникли загоряння у чотирьох житлових будинках. Зокрема, 10 лютого о 05:01 до Служби порятунку «101» м. Радомишль надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на 5 власників. По прибуттю рятувального підрозділу з’ясувалося, що горіла частина даху та перекриття. Будинок дерев’яний обкладений цеглою. На горищі спостерігалося сильне задимлення. Керівник гасіння пожежі залучив на допомогу ще одне відділення рятувальників. Фахівцям ДСНС вдалося не допустити поширення полум’я всередину квартир мешканців. Вогнем знищено 2 кв.м даху та 10 кв.м перекриття, ще 120 кв.м покрівлі пошкоджено. Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. В оселях громадян знаходяться грубки. Фахівці припускають, що через їх перенагрів загорілися дерев’яні конструкції перекриття. Остаточна причина наразі встановлюється», - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, цієї ж доби рятувальники області загасили пожежі в лазні, гаражі, а також сміття на відкритій території.

Як повідомляв Житомир.info, 8 лютого під час гасіння пожежі рятувальники вивели з будинку в с. Дриглів Чуднівського району двох братів, які приїхали зробити ремонт у батьківській хаті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа автомобіль  
Матеріали по темі