Події

​Подробиці подвійного вбивства у Житомирі: молодик забив молотком колишню подругу, яка без нього збиралась за кордон

18 February 2019, 19:02

Забив до смерті молотком. На Житомирщині поліція розшукує 26-річного хлопця, якого підозрюють у подвійному жорстокому вбивстві. Слідчі впевнені – саме він занапастив колишню подругу та її матір, - розповідають журналісти ТСН.

На останньому відео загиблої дівчини вона у кафе на прощальній вечірці з подругами. Записує відео і викладає в мережу. Уже завтра має від’їжджати до Чехії. Та наступного дня дівчину знаходять присмерті у власному будинку, поруч із нею лежить нежива матір. На тілах обох сліди жорстоких побоїв. За півгодини до цього о 8 ранку крики жінок почули сусіди, перелякані вибігли на вулицю. Навколо хати бігала 41-річна мати, а за нею молодик.

Люди одразу викликали поліцію. Коли приїхали копи, Анжеліка була ще жива, але швидкої не дочекалася. Померла, не сказавши ні слова.

Хто убивця, слідчі запідозрили одразу. У молодику, який бігав подвір’ям за матір’ю дівчини, сусіди впізнали колишнього хлопця Анжеліки, 26-річного Василя.

«Мешканець міста Житомир, його очевидці бачили на території домоволодіння під час вчинення вбивства. Під час огляду трупів у морзі було виявлено рублені та колото-різані рани », - розповів заступник керівника слідчого управління ГУНП в Житомирській області Володимир Богатков.

Як встановила експертиза, смертельних ударів дівчині та її матері вбивця завдав молотком. За версією слідчих, усе через кохання. Начебто розлютився, що Анжеліка зібралася за кордон без нього.

«Розглядається ряд мотивів вчинення даного вбивства, серед яких і мотив – ревнощі», - розповів Володимир Богатков.


Друзі вбитої дівчини кажуть, з цим хлопцем Анжеліка зустрічалась близько року. Три місяці тому вони посварилися. Дівчина від нього пішла, той почав її переслідувати, поводився агресивно.

«Усе почалось після того, як вона собі набила татуювання. Він її побив», - розповіла подруга загиблої Олександра.

«Був випадок, коли він вибивав їй двері. Після цього я їй порадив піти до поліції написати заяву, що він її переслідує. Вона ходила з матір’ю писати заяву», - розповів друг Артем.

Та затримати підозрюваного слідчим не вдалось. Одразу після вбивства він зник. У будинку, де мешкає молодик, журналісти ТСН застали його рідного брата. Той стверджує, що не має й гадки, де Василь, і запевняє – він не вбивця.

26-річного молодика оголосили у розшук. Його орієнтування розіслали навіть по інших областях. Але за 2,5 доби пошуків, вийти на його слід поки не вдалося. Містом сіється паніка. На зріст підозрюваний близько 180 см, худорлявої тілобудови, волосся русяве, на підборідді має родиму пляму. Усіх, кому відоме бодай щось про його місцезнаходження, у поліції просять повідомляти одразу.

Нагадаємо, вранці 16 лютого в оселі на околиці Житомира поліція виявила тіла двох жінок: 41-річної матері та її 21-річної доньки.

Житомир.info за матеріалами ТСН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство молоток поліція розшук  
Матеріали по темі