Події

У Житомирському районі горіла квартира у двоповерховому будинку: загинув 45-річний чоловік

26 February 2019, 10:36

24 лютого о 15:01 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку в с. Піски Житомирського району. Сусід, який проживає поверхом нижче, побачив, що з вікна сусідського помешкання йде дим.

Про це він одразу повідомив Службу порятунку «101», - про це 25 лютого поінформувала прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю вогнеборці встановили, що осередок загоряння знаходиться в кімнаті квартири, там горіли меблі та підлога. Ще до прибуття рятувальників сусіди виявили на підлозі в коридорі у непритомному стані 45-річного власника. Вони відразу ж винесли його на вулицю, викликали медиків та почали надавати потерпілому першу долікарську допомогу. Проте, на жаль, їхні зусилля виявилися марними – чоловік загинув, не приходячи до тями. Вогнем знищено меблі в кімнаті та 5 кв. м підлоги. До ліквідації загоряння залучалося 10 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки», - йдеться у повідомленні.

«Того ж дня, о 21:05 до рятувальників ружинського району також надійшло повідомлення про пожежу у веранді приватного дерев’яного житлового будинку в с. Малі Низгірці Ружинського району. Під час ліквідації загоряння рятувальники виявили тіло 54-річного власника помешкання без ознак життя. Попередні причини обох пожеж – необережність під час куріння власників осель. Наразі остаточні обставини надзвичайних подій встановлюються фахівцями», - зазначили у ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого у Житомира на Небесній сотні горіла трикімнатна квартира, вогнеборці врятували подружжя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирський район ДСНС пожежа  
Матеріали по темі