Місто

У Житомирі майбутні офіцери ДШВ одеської академії три тижні підвищуватимуть рівень навичок

28 February 2019, 11:03

У Житомирі розпочалася посилена підготовка майбутніх офіцерів ДШВ Військової академії м. Одеса.

Про це 26 лютого поінформувала прес-служба Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

«На Житомирщині, базі 199 навчальний центр Десантно-штурмових військ ЗС України, розпочалася посилена підготовка курсантів випускного курсу спеціалізації «Управління діями підрозділів Десантно-штурмових військ» Військової академії м. Одеса. Так, протягом трьох тижнів, за ініціативи та всебічної підтримки Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України майбутні офіцери-десантники підвищують рівень власних навичок з основних предметів бойової підготовки. Зокрема тактичної, вогневої, фізичної, повітрянодесантної, психологічної, інженерної. Окрім того, курсанти удосконалять знання з тактичної медицини, корегування артилерійським вогнем, практичного керування бойових машин тощо», - йдеться у повідомленні.

«Необхідно відзначити, що більшість майбутніх офіцерів має реальний досвід бойових дій, адже свого часу вони проходили службу на сержантських та солдатських посадах в різних підрозділах Збройних Сил. У перший день підготовки для всього особового складу курсантів був проведено комплекс занять по дотриманню заходів безпеки під час повсякденної життєдіяльності та бойової підготовки. На розгорнутих навчальних місцях, офіцери і сержанти розповідали, та практично показували курсантам як слід поводитися з озброєнням, військовою технікою, дотримуватися заходів безпеки під час занять з повітрянодесантної та фізичної підготовки, мінно-вибухової справи тощо», - зазначили у прес-службі ДШВ.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада 2018 року на полігоні під Житомиром розпочались тактичні навчання ДШВ, на які приїхав президент Петро Порошенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ ЗСУ курсанти  
Матеріали по темі