Події

Неподалік Житомира вантажівка «догнала» автобус, постраждали двоє пасажирів

5 March 2019, 09:34

Вранці 5 березня на бердичівській трасі, неподалік повороту до смт Гуйва Житомирського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю приміського автобуса № 115 «Житомир – Озерне» та вантажівки.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info розповіли, що в наслідок ДТП постраждали двоє пасажирів автобуса.

«5 березня, о 7.31 год., на 7 км автодороги Житомир – Могилів-Подільський сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій, 1959 року народження, керуючи автомобілем Mercedes, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з рейсовим автобусом MAN № 115 «Житомир – Озерне», під керуванням водія, 1987 року народження. В наслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Двоє пасажирів автобуса MAN отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Житомирської центральної районної лікарні», – поінформувала прес-офіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 4 березня 2019 року на перехресті вулиць Вітрука та Корольова у Житомирі зіштовхнулися Audi A8, Volkswagen Polo та Opel.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі