Події

У Львові 26-річна жителька Житомирської області організувала «бізнес»: займалася звідництвом та сутенерством

20 March 2019, 17:19

У Львові судитимуть мешканку Житомирської області, яка займалася звідництвом та сутенерством.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначається, що за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 26-річної мешканки м. Новоград-Волинський Житомирської області, яка підозрювалась у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.302 (звідництво для розпусти, з метою отримання наживи), ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

«Встановлено, що обвинувачена створила у мережі Інтернет рекламу щодо надання сексуальних послуг, а за періодичне її оновлення отримувала грошову винагороду від повій. З метою конспірації «діяльності» організувала у Львові салон еротичного масажу, де дівчата і надавали платні сексуальні послуги. Замовлення від клієнтів отримувала упродовж грудня 2018 – січня 2019 року», – інформують у прокуратурі Львівської області.

Також, зловмисниця забезпечувала виїзди повій за адресами. За такі «послуги» дівчата отримували від 700 до 1500 гривень за годину, а їх звідниця – 20% від суми.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Шевченківського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

Максимальний термін покарання, що загрожує вказаній особі, – до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, у 2011 році в Житомирі до 2,5 року за сутенерство засудили на той час 44-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сутенерство звідництво проституція  
Матеріали по темі