Політика

​У центрі Житомира агітаційними плакатами обклеїли стовпи і дерева: в інспекції з благоустрою пообіцяли розібратися

24 March 2019, 11:33

На вулиці Пушкінській та на Старому бульварі у Житомирі плакатами з передвиборчою агітацією обклеїли стовпи та стовбури дерев.

Про це ввечері 23 березня Житомир.info розповіли обурені читачі.

За їхніми словами, плакати з агітацією висять ледь не на кожному стовпі, стовбурі чи паркані. Так, на короткому відрізку вулиці Пушкінської від ЖДУ до Старого бульвару житомиряни нарахували їх більше десятка. Частину таких плакатів вони одразу ж відправили до найближчого смітника.

За словами очевидців, на цих плакатах містяться вихідні дані, за якими замовником є кандидат на пост президента України Порошенко П.О. Люди цікавляться, наскільки законним є розміщення такої політичної реклами, і чи понесе хтось покарання за такі порушення.

У коментарі Житомир.info керівник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський розповів, що з понеділка на підприємстві розбиратимуться з ситуацією, наразі йому не відомо про подібні випадки в інших районах міста.

«Для розміщення політичної агітації відведені спеціальні місця. Наклеювання плакатів чи оголошень на стовпи, а тим більше на стовбури дерев, є порушенням правил благоустрою. На даний момент мені не відомо про цей випадок чи про подібне в інших районах міста. Але, звичайно, з понеділка прийматимемо відповідні дії: розбиратимемось, хто і чому вішав такі плакати в невстановлених місцях, телефонуватимемо в офіси», - розповів Юрій Юзвинський.

Нагадаємо, станом на 21 березня, у Житомирській області за час передвиборчої кампанії складено 17 адмінпротоколів, відкрито 3 кримінальних провадження.

Фоторепортаж про активність кандидатів у президенти на житомирських білбордах за два тижня до виборів дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці лютого 2019 року в Житомирі поліція та спостерігачі ОПОРИ виявили пошкоджені білборди кількох кандидатів на пост президента України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори агітація кандидат благоустрій Юзвінський  
Матеріали по темі