Події

Житомирський суд відпустив затриманого на хабарі заступника начальника УОЗ під домашній арешт

10 April 2019, 13:48

Корольовський районний суд м.Житомира відпустив затриманого на хабарі заступника начальника управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Віктора Лучківа під домашній арешт.

Таке рішення ухвалили на судовому засідання 10 квітня.

«Суд відпустив Лучківа під цілодобовий домашній арешт не задовольнивши клопотання прокуратури про тримання під вартою», - повідомив журналіст Житомир.info, який був присутній на судовому засіданні.

За наполяганням захисників обвинувачуваного, суддя Олександр Сингаївський заборонив проводити відеозйомку судового засідання, де обирали Лучківу запобіжний захід.

Нагадаємо, Віктора Лучківа 8 квітня затримали в робочому кабінеті після отримання хабара – 10 тисяч гривень за «сприяння» у встановленні групи інвалідності. А ввечері цього ж дня прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України уточнила, що таку суму чиновник затребував за позитивне вирішення медико-соціальною комісією питання щодо встановлення І групи інвалідності онкохворому. На брифінгу цього ж дня начальник управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Микола Суслик повідомив, що його затриманий заступника відсторонений від виконання обов’язків на час слідства, та наголосив, що скарг на роботу Віктора Лучків не було.

Як повідомляв Житомир.info, зарплата Лучківа за 2018 рік становила 280 тис. 518 грн, готівкою він задекларував 600 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лучків хабар УОЗ суд  
Матеріали по темі