Влада

Затриманий на хабарі заступник начальника управління охорони здоров’я Житомирської ОДА декларував 600 тис. грн готівки

8 April 2019, 16:09

Затриманий 8 квітня під час отримання хабара посадовець Житомирської облдержадміністрації – це заступник начальника управління охорони здоров’я Віктор Лучків.

Про це Житомир.info стало відомо з власних джерел.

В 2016 році Лучків був головним спеціалістом – лікарем відділу медицини катастроф та організації медичної допомоги населенню управління охорони здоров'я облдержадміністрації, в 2017 році він був т.в.о. начальника управління охорони здоров’я, з 2018 року – заступник начальника управління.

Т.в.о. начальника управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Віктор Лучків на брифінгу 10 квітня 2017 року

Зарплата Віктора Лучківа за 2018 рік становила 280 тис. 518 грн, 53 тис. 650 грн він отримав в обласному онкодиспансері (робота за сумісництвом), 2 тис. 921 грн – матеріальна допомога від профспілки працівників охорони здоров’я. Минулого року заступник начальника УОЗ взяв 90 тис. грн кредиту в АТ «ОТП банк». Готівкою Лучків задекларував 600 тис. грн.

Начальник ГУНП Вячеслав Печененко у коментарі про затримання посадовця-хабарника уточнив, що гроші, що призначались для «сприяння» у встановленні групи інвалідності,

Нагадаємо, 8 квітня поліція викрила в отримані хабара у 10 тис. грн посадовця Житомирської обласної державної адміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, з 25 травня 2017 року на посаду начальника управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації був призначений Микола Суслик, який до цього працював заступником головного лікаря з хірургічної допомоги в обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар УОЗ  
Матеріали по темі