Події

​У Житомирській області раніше судимий чоловік завів у сарай трирічну дитину і зґвалтував ​її

19 April 2019, 10:23

18 квітня в Житомирській області раніше судимий чоловік поглумився над трирічною дитиною.

Про це зранку 19 квітня написав у своєму фейсбук перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

«18.04.2019, Житомирська область. Новий жахливий випадок проти малолітніх дітей. 32-річний покидьок, раніше засуджений за крадіжки, скоїв розпусні дії відносно 3-річної дитини. Він завів дитину до сараю у селі, де знущався над нею, там їх знайшла мати. Що можна сказати про дорослу людину, яка зґвалтувала малечу, що не може зрозуміти характер та значення вчинених відносно неї ганебних дій?», - пише В'ячеслав Аброськін.

На переконання замначальника Нацполіції, спочатку треба знати всіх покидьків, які були раніше засуджені за статеві злочини відносно малолітніх дітей та які проживають поряд з дітьми.


Речник ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко уточнила Житомир.info, що нині чоловік затриманий, попередня кваліфікація злочину - ч.2 ст. 156 ККУ, розбещення малолітньої особи, це від 5 до 8 років ув'язнення.

Як повідомляв Житомир.info, хлопцеві з Житомирської області, який вчинив насильство над трьома малолітніми дітьми, у 2019 році присудили 10 років в'язниці, а Богунський районний суд Житомира 15 березня дозволив арештувати 59-річного чоловіка, який у гуртожитку домагався семирічної дівчинки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: згвалтування насилля дитина  
Матеріали по темі