Фоторепортаж

Якими написами псували бюлетені на виборчій дільниці у Житомирі. Фоторепортаж

21 April 2019, 22:03

До 20.00 21 квітня житомиряни мали змогу зробити свій вибір і проголосувати за обраного кандидата в президенти України. А вже з 20.00 усі виборчі дільниці Житомира зачинили свої двері та приступили до підрахунку голосів.

Фотокореспондент Житомир.info за кілька хвилин до закриття потрапила на виборчу дільницю №181365, що знаходиться в приміщенні ЗОШ №36, тож змогла показати, що відбувається за зачиненими дверима, як «гасять» невикористані бюлетені, розпломбовують скриньки для голосування та, власне, рахують голоси.

Вдалося фотокореспонденду зафіксувати і декілька зіпсованих бюлетенів: закреслених, з «галочками» біля обох кандидатів, з написами «за Юлю», «я тільки за, бо він супер» та нецензурними висловами. Також до однієї з урн потрапив папірець, схожий на бюлетень, з написом «Посадим Петрушку».

Як рахували голоси на виборчій дільниці №181423 у житомирській ЗОШ №21 дивіться тут.

Нагадаємо, за результатами національного екзит-полу за Володимира Зеленського проголосували 73,25% виборців, за Петра Порошенка – 25,3%.

Як повідомляв Житомир.info, за даними окружної виборчої комісії, під час другого туру виборів президента 21 квітня 2019 року у Житомирському окрузі №62 проголосував 106 501 виборець, тобто явка виборців склала 64,7%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюлетень вибори голосування виборча дільниця ДВК підрахунок голосів  
Матеріали по темі