Місто

У Житомирі 17 травня відбудеться Форум роботодавців та Ярмарок вакансій

25 April 2019, 11:14

Захід вже зарекомендував себе як дієвий майданчик плідної співпраці влади, бізнесу та освіти і набув регіонального значення.

Результати попередніх Форумів говорять про те, що впровадження нових інструментів взаємодії бізнесу та освіти, гнучкі методи підготовки кадрів та їх перекваліфікація сприяють покращенню ситуації на ринку праці в Житомирі та області.

Вже четвертий рік поспіль спільно обговорюватимуться наступні кроки розвитку ринку праці в місті. Впровадження елементу дуальної освіти, розробка та впровадження неформальних форм навчання персоналу – все це кращі практики, якими поділяться підприємці під час Форуму роботодавців.

Ярмарок на Михайлівській представить широкий перелік вакансій у місті, а навчальні заклади запропонують абітурієнтам свої освітні послуги.

Також на відвідувачів чекають майстер-класи, тренінги, семінари від Центру зайнятості, навчальних закладів та бізнесу.

Якщо ти бажаєш знайти чи змінити місце роботи, ознайомитися та обрати навчальний заклад, пройти тестування щодо професійної орієнтації чи отримати лайфхаки для успішного проходження співбесіди та складання резюме – прийди на Форум роботодавців та Ярмарок вакансій!

До участі у Форумі роботодавців та Ярмарку вакансій запрошуємо реєструватися

підприємців https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf_DMFgSmnJbx8GNU…/viewform та

представників навчальних закладів https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdFd-nA4NF0NLX2fS…/viewform

Захід відбудеться у сесійній залі Житомирської міської ради та на вул. Михайлівській з 11:00 до 15:00.

Організатор – департамент економічного розвитку Житомирської міської ради.

Співорганізатори: департамент освіти Житомирської міської ради, Житомирський міський центр зайнятості та Житомирський обласний центр зайнятості.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі