Події

Упродовж святкових вихідних поліцейські «зловили» у Житомирській області 81 п’яного водія

3 May 2019, 16:51

Упродовж святкових вихідних, з 26 квітня по 1 травня, у Житомирській області сталося 74 дорожньо-транспортних пригоди.

Про це у коментарі Житомир.info 3 травня повідомили в прес-службі ГУНП в Житомирській області та наголосили, що мова йде про ДТП, що сталися на дорогах, які обслуговує саме ГУ Нацполіції, а не патрульна поліція.

«У період з 26 квітня по 1 травня сталося 74 ДТП, в яких 12 людей отримали травми та 7 загинули», – поінформували в ГУНП.

Також у Нацполіції повідомили, що упродовж зазначеного періоду групи реагування територіальних підрозділів поліції області виявили майже 700 порушень Правил дорожнього руху, з них 53 – керування автомобілем у стані сп’яніння.

На дорогах, які обслуговує патрульна поліція (Житомир і прилеглі траси), упродовж великодніх вихідних трапилося 33 ДТП, у яких постраждали семеро людей, а двоє - загинули.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі патрульної поліції Житомирської області. Тут також поінформували, що за кілька святкових днів було складено 28 протоколів на водіїв, що були за кермом п’яними. Тож усього за вихідні правоохоронці «спіймали» 81 нетверезого водія.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж великодніх вихідних, з 27 квітня по 1 травня 2019 року, внаслідок невиробничого травматизму, а саме через самогубство, отруєння та асфіксію, в Житомирській області загинули семеро осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція водій  
Матеріали по темі