Суспільство

На дорозі Житомир-Черняхів роблять пункт зважування вантажівок, про який просили учасники акції перекриття

20 May 2019, 16:35

На трасі М-21 Виступовичі – Могилів-Подільський, на ділянці шляху від Житомира до Черняхова, почали будівництво ще одного пункту габаритно-вагового контролю.

Про це 20 травня Житомир.info повідомила прес-служба САД у Житомирській області.

«Над облаштуванням майданчика для здійснення габаритно-вагового контролю зараз працює підрядник на замовленняСлужби автомобільних доріг у Житомирській області. Пункт контролю зважування розташований на км 157+185 автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський (через м. Вінницю), що на ділянці шляху від міста Житомир до Черняхова. Місце розташування майданчика практично унеможливлює рух порушників в його об’їзд», - повідомляють у САД.

Зараз проводяться підготовчі роботи для влаштування металевих каркасів та подальшої заливки бетону.

У прес-службі САД нагадують: зараз на автомобільних дорогах державного значення Житомирської області налічується 19 майданчиків для здійснення зважування вантажівок.

Нагадаємо, у місті Черняхів 2 травня 2019 року люди перекрили дорогу, вимагаючи її ремонту та контролю над вагою великогабаритних автомобілів, які псують покриття. Трасу розблокували після приїзду керівника САД у Житомирській області Геннадія Савченка, який пообіцяв до кінця травня встановити на дорозі два мобільні вагові комплекси.

Як повідомляв Житомир.info, Служба автодоріг вдруге за останні місяці оголосила тендер на 213 млн грн, щоб зробити дорогу до Черняхова, а на сесії облради 23 травня 2019 року планують розглянути підготовлене САД звернення до Кабміну щодо виділення 217,7 млн грн на ремонт 15 км траси М-21 Житомир-Черняхів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт САД ваговий комплекс вантажівка  
Матеріали по темі