Влада

​На другій червневій сесії депутати встановлять земельний податок у Житомирській ОТГ та заслухають звіт Чиж​

10 June 2019, 15:54

Чергова 49-а сесія Житомирської міської ради відбудеться у четвер, 20 червня, о 8.00.

Розпорядження про це 10 червня підписав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

На розгляд виноситься 51 питання, перше з яких – про присвоєння художній школі міськради імені художника, засновника закладу Віктора Шкуринського. Другим депутати розглянуть питання «Про встановлення земельного податку на території Житомирської ОТГ».

У переліку – питання про взяття комунальним підприємством «Фармація» кредиту овердрафт (короткостроковий кредит у межах встановленого банком ліміту, що дозволяє здійснювати розрахунки, коли у клієнта на поточному рахунку недостатньо коштів), звіт про виконання бюджету Житомирської міської ОТГ за 1 квартал 2019 року, звіт про роботу КП «Житомиртранспорт», а також про внесення змін до ряду міських цільових програм, в тому числі – програми розвитку міського громадського транспорту на 2016-19 роки.

Ряд питань стосується приватизації та затвердження вартості нежитлових приміщень, затвердження документації із землеустрою та надання дозволів на розробку проектної документації.

Секретар міськради Наталія Чиж доповість про виконання плану роботи Житомирської міськради за 2018 рік – це питання передостаннє у порядку денному. Також депутати планують направити звернення до Голови ВР Андрія Парубія та прем’єр-міністра Володимира Гройсмана щодо підтримки законопроекту «Про внесення змін до деяких законів України щодо демонополізації та розвитку космічної діяльності».

Нагадаємо, позачергова сесія міської ради відбулася 6 червня 2019, тоді депутати обговорили питання викупу ПрАТ «Фаворит Компані» готелю «Житомир» за 60 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, звіт начальника КП «Житомиртранспорт» був у порядку денному квітневої сесії, однак це питання так і не розглянули.








Порядок денний сесії. Скріншот із сайту міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськради звіт  
Матеріали по темі