Фоторепортаж

​Лялька-мотанка, булава та партійні прапорці: який вигляд мають кабінети голови Житомирської облради і його заступників. Фоторепортаж

12 June 2019, 15:30

Володимир Ширма очолює Житомирську обласну раду з вересня 2016 року. За понад 2,5 роки в його кабінеті «оселилися» речі, які близькі та цінні для очільника облради: вишита бісером ікона, лялька-мотанка, численні кубки, нагороди, грамоти, пам’ятні подарунки, а також книги власного авторства. На стінах можна побачити картини з краєвидами Житомира, зберігає Володимир Ширма у своєму кабінеті й дитячі малюнки.

У кабінеті першого заступника голови Житомирської облради Сергія Крамаренка на полицях булава, ікони, бюст Івана Франка з медалями, кубки, грамоти і нагороди. Живі рослини тут не в пошані, проте на підвіконні ваза з колосками пшениці.

У кабінеті ще одного заступника голови облради Максима Вілівчука поряд з прапорцями Житомирської області можна помітити багато червоно-чорних прапорців та з символікою ВО «Свобода». Поряд з робочим столом – для гостей заготовлені цукерки у вазочці. На стіні – великий портрет Шевченка та карта області, а над столом для нарад – портрет Степана Бандери і кілька картин.

Нагадаємо, представника БПП Володимира Ширму обрали головою Житомирської обласної ради на сесії 26 вересня 2016 року. Цього ж дня депутати визначилися і з новими заступниками голови облради: першим заступником став Сергій Крамаренко від Радикальної партії, а Максим Вілівчук від «Свободи» - заступником.

Як повідомляв Житомир.info, 19 квітня 2019 року фотокореспондент Житомир.info пройшлася по кабінетах заступників міського голови, фотозвіт дивіться тут. Що є у кабінетах мера Житомира Сергія Сухомлина та секретаря міськради Наталії Чиж, чим прикрашають їх господарі, який вигляд мають їхні робочі столи – дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кабінет Ширма Крамаренко Вілівчук облрада  
Матеріали по темі