Фоторепортаж

Кабінети чотирьох заступників мера Житомира: від аскетичного до заповненого планами й графіками. Фоторепортаж

19 April 2019, 16:19

У Житомирського міського голови Сергія Сухомлина 4 заступники з питань діяльності виконавчих органів влади: Сергій Кондратюк, Світлана Ольшанська, Вікторія Краснопір та Дмитро Ткачук.

14 березня 2018 року Сергій Сухомлин підписав розпорядження про розподіл обов’язків між ними. Таким чином, найголовнішими напрямками, за які відповідають заступники мера Житомира, є: Сергій Кондратюк – житлово-комунальне господарство, Світлана Ольшанська – бюджет і фінанси, Вікторія Краснопір – гуманітарні питання та Дмитро Ткачук – транспорт.

19 квітня фотокореспондент Житомир.info пройшлася по кабінетах заступників міського голови і зафіксувала, хто з них що привніс і який вигляд мають кімнати, в яких посадовцям доводиться працювати по 9 і більше годин на добу. Усіх заступників застали на робочих місцях, вказівок, як і що знімати, не давали.

Першим був кабінет Сергія Кондратюка.

Кремовий відтінок, аскетичний стиль, на стіні – круглий металевий знак «115 років житомирському водопроводу», невеликий календар та схема. На столі – три прапорці, карта реконструкції водопровідних мереж (більше фото всіх заступників - нижче).




Другий кабінет – «фінансового» заступника мера Світлани Ольшанської.

Найвужчий, у бежевих кольорах, на вікнах – квітучі орхідеї, на стіні – зображення Шодуарівського парку і мерії, на столі поміж паперів – бюджет на 2019 рік.


Кабінет «гуманітарної» заступниці Вікторії Краснопір зеленкуватого відтінку. Окремий стіл для нарад, диван під шкіру, в кутку холодильник і телевізор. На столику – орхідеї і листівка з військовими, великий настінний календар, картина із зображенням мерії та облради. На столі все по-жіночому: ікона, сувеніри, рожевий бантик і кольорові стікери. На вікні – товсті книги й лялька-мотанка.


Робочий кабінет «транспортного» заступника Дмитра Ткачука схожий на новорічну ялинку: на столі, у шафі й на стінах практично немає вільного місця. На стіні - великий генплан Житомира, картини, дерев’яний тризуб, на іншій – схеми, роздруківки, кольорові плани-самоклейки і телевізор. У кутку - державний прапор, біля шафи – дорожній знак у жовто-чорну смужку. У кабінеті зручне крісло-мішок, на підвіконні – подяки, сертифікати, вітальний лист. Дмитро Ткачук демонструє тематичні футболки, які висять у шафі, та квиток на маршрутку по 3 гривні.



Нагадаємо, 14 березня 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин підписав розпорядження про розподіл обов’язків між мером, секретарем міської ради та своїми чотирма заступниками.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 1 березня 2018 року депутати проголосували за звільнення Матвія Хренова з посади заступника мера та призначення заступниками Світлани Ольшанської та Вікторії Краснопір. У січні 2019 мер затвердив графіки особистого прийому громадян в міськраді та прямого телефонного зв’язку на 2019 рік.

Який вигляд мали кабінети мера Сухомлина, секретаря міської ради і заступників у 2016 році, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кабінет заступник Сухомлин Кондратюк Ткачук Ольшанська Краснопір  
Матеріали по темі