Влада

Житомирян запросили у гідропарк на сімейне свято до Дня батька, якого не було

16 June 2019, 13:47

У третю неділю червня, яка цьогоріч припадає на 16-те число, відзначать День батька. В Україні свято татусів цього року вперше святкують офіційно – відповідно до указу президента від 18 травня 2019 року.

Святкування запланували і у Житомирській області. За кілька днів до визначеної дати прес-служба Житомирської облдержадміністрації повідомила, що з нагоди свята відбудуться сімейні заходи, спортивні змагання, фестивалі, флешмоби. Зокрема, святкові заходи у Житомирі мали відбутися 16 червня у гідропарку.

«У Житомирі сімейне свято «Тато, мама та я – туристична сім’я» пройде 16 червня об 11.00 год. у гідропарку», – йшлося у повідомленні від 11 червня.

Скріншот з сайту ОДА, зроблений 16 червня

Інформація про захід була і у рубриці «Анонси подій» на сайті ОДА.

Скріншот з сайту ОДА, зроблений 16 червня

У зазначений день і час журналісти Житомир.info відправились до гідропарку на зйомки першого офіційного свята батьків, однак, обійшовши мало не весь парк, жодної локації чи хоча б ознак організованого святкового дійства так і не знайшли.

За роз’ясненнями Житомир.info звернувся до управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА.

«Як з’ясувалося, це міський захід. Обласний був раніше – в Коростені. Ми анонсували спільну програму, яку нам надав департамент праці, соціальної та сімейної політики облдержадміністрації», – пояснила начальник управління інформаційної діяльності Ольга Григор'єва.

Житомир.info зателефонував до директора департаменту праці, соціальної та сімейної політики облдержадміністрації Юрія Прокопця. Від свята у житомирському гідропарку він відхрестився.

«Гідропарк – це свято міста. Ми до нього не маємо стосунку. Ми свято провели, зокрема, у Коростенському районі – у п’ятницю, заходи були і в інших районах. На початку тижня надамо інформацію про них», – твердить Юрій Прокопець.

У той час на сайті міської ради – жодного слова про День батька у Житомирі. Анонсу святкування у гідропарку також не було.

Скріншот з сайту міської ради

Житомир.info намагався зв’язатися з начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Іриною Ковальчук, припускаючи, що, можливо, вона знає більше про причини ситуації, яка склалася. Однак станом на 13.50 год. сконтактувати з очільницею управління не вдалося.

Як 10 червня житомиряни відпочивали у гідропарку та на пляжі біля Тетерева дивіться у фоторепортажі.

Як повідомляв Житомир.info, 4 червня 2019 року начальник ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Олександр Шпита розповідав про те, що купатися у річці Тетерів не рекомендується: у воді підвищені мікробіологічні показники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День батька свято гідропарк відпочинок вихідний розвага  
Матеріали по темі