Політика

​У Коростені облили фарбою білборди кандидата у нардепи: поліція відкрила провадження

1 July 2019, 16:54

29 червня у Коростені поліція відкрила кримінальне провадження за статтею хуліганство і розслідує випадки псування агітаційних білбордів.

Про це 1 липня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«29 червня працівники Коростенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Підставою для провадження стало виявлення напередодні у райцентрі білбордів з агітаційними матеріалами одного з кандидатів у народні депутати, облитих фарбою», - йдеться у повідомленні поліції.

Як стало відомо, мова йде про кілька агітаційних білбордів кандидата у депутати Верховної ради по мажоритарному округу №64 Сергія Пашинського. Так, 28 червня на сторінці кандидата в депутати у соцмережі з’явилися фото білбордів, облитих чорною фарбою.

Загалом станом на ранок 1 липня, поліцією Житомирської області зареєстровано 46 повідомлень про можливі порушення під час виборчої кампанії, зокрема 16 - у м. Житомирі, 9 - у Коростенському, 5 - у Бердичівському відділі, по 3 - у Малинському, Овруцькому відділеннях та ГУНП, по 2 - у Новоград-Волинському відділі та Житомирському відділенні, по 1 - в Олевському, Чуднівському та Черняхівському відділеннях області.

Як повідомляв Житомир.info, 22 червня 2019 на одному з округів Житомирської області намагалися підкупити однофамільців кандидата у нардепи. Поліція відкрила два кримінальні провадження за даними фактами. Згодом стало відомо, що мова йде про однофамільців кандидата у нардепи Сергія Пашинського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори білборд ВР Пашинський Коростень  
Матеріали по темі