Політика

У Житомирі розпочав роботу Прозорий офіс Ігоря Гундича, де містяни можуть особисто спілкуватися з кандидатом у народні депутати

5 July 2019, 16:30

У Житомирі розпочав роботу Прозорий офіс кандидата в народні депутати Ігоря Гундича. Тут житомиряни можуть залишити своє звернення або пропозицію та записатися на особисту зустріч з Ігорем Гундичем. У приміщенні надаватимуться юридичні консультації та проводитимуться різноманітні культурні заходи для дорослих та малечі.

За словами Ігоря Гундича, головна задача такого простору – постійний діалог з житомирянами.

«Якщо житомиряни довірять мені свій голос та підтримають мене на виборах, цей офіс буде постійно працювати. Тут житомиряни будуть радити мені, адже я хотів би стати народним депутатом, який постійно буде радитись перед важливими законопроектами для країни з тою громадою, яка мене обрала. Вони зможуть надавати свої пропозиції, яким чином вони бачать моє голосування у Верховній Раді з того чи іншого важливого законопроекту. Також спілкування буде через сторінку у Фейсбук та у інших месенджерах. Тобто, моя задача – стати першим депутатом, який буде відверто спілкуватись з тою громадою, яка довірить йому свій голос і обере його депутатом», – каже кандидат у народні депутати Верховної Ради по 62-му округу Ігор Гундич.


Усі звернення та пропозиції, з якими звертатимуться громадяни, намагатимуться максимально задовольнити.

«Я ніколи не звик обіцяти того, що я не можу зробити. Відповідно, якщо із тих звернень і пропозицій, які будуть надходити, 70-80% ми зможемо задовольнити – буду вважати це ефективним результатом», – додає Ігор Гундич.

На відкриття завітало близько сотні містян. Пані Людмила ділиться: вже не вперше звертається за допомогою до Ігоря Гундича, тому прийшла підтримати кандидата у народні депутати.

«Потрібна нова команда, і мені подобається, що Ігор Петрович, самостійно йде, ні до якої партії не приєднується. Тобто те, що ми йому пропонуємо, він буде втілювати в життя, мені так здається», – каже Людмила.

Прозорий офіс розташований за адресою вул. Київська, 25. Працює без вихідних, з 9:00 по 18:00.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич кандидат вибори  
Матеріали по темі